Kies voor werkbladen van de hoogste kwaliteit

Op het vlak van werkbladen hebben wij de laatste jaren een grote expertise opgebouwd die uniek in de markt is. De consument ziet dit terug in de hoogwaardige kwaliteit van onze werkbladen. Maar ook de installateurs kiezen graag voor ons product. Veel realisaties zijn door onze unieke verwerking veel lichter dan de standaard producten op de markt.

Licht maar Robuust

Of het nu gaat om graniet, composiet of keramiek, samen met onze partner zoekt F&L continue naar een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met gewicht. Wij leveren als enige keramische werkbladen met een dikte van 3,5mm en granieten werkbladen in een dikte van 12mm. Alles perfect in verstek en afgewerkt naar de dikte die u wenst. Hiermee bereiken we gewichtsbesparingen tot bijna 75% ten opzichte van de klassieke methodes! Gaat dit ten koste van de sterkte van het materiaal? Absoluut en éénduidig, NEE! Sterker nog, door onze unieke constructie zijn onze bladen zelfs sterker dan de klassieke bladen. Overtuig u zelf en kijk naar onze video’s om dit te bewijzen.

Wij werken met topmerken

Uiteraard kunnen we een dergelijke kwaliteit alleen bereiken door een nauwe samenwerking met topmerken zoals Silestone, Diresco, Dekton, Neolith en Kerstoff. Van deze merken voeren we een groot scala aan voorraad producten. Bij de materialen kunt u dit scala bekijken.

Heeft u nog vragen over de werkbladen bij F&L in Overpelt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Back to Top